In de trading room van Het Beurslab kunt u altijd met ons en andere traders sparren over beurszaken en specifieke posities die u of anderen innemen.

Meedoen? mail naar info@hetbeurslab.nl en vraag om de kennismakingsperiode a €20,00

 

Delen van cruciale informatie 

In onze ultra moderne tradingroom worden dagelijks van 09.00 tot 22.00 uur alle relevante beurszaken besproken, ondersteund met  het delen van grafieken en websites.  

Handelen 

Elke dag doen we ons uiterste best om geld voor onze leden te verdienen op de beurs. Het bespreken van ideeen, kansen en optiestrategieen zijn onderwerpen die regelmatig voorbij komen.  

Desktop en mobiel 

Waar u ook bent en met welk apparaat u verbonden bent, u hoeft niets meer te missen. Onze trading room werkt op alle platforms en appararaten: we hebben een web app, desktop app en alle mobiele apps voor smartphones en tablets (iOS en Android)  

 

In de trading room zijn we dagelijks te vinden op de beurs waar we zowel daghandelen als posities innemen voor iets langere termijn. Daghandelen doen we meestal op de DAX met futures, maar dit is ook mogelijk met Boosters en/of CFD’s.

chat1

 

Ook is er veel ruimte voor educatie

chat2

 

En bestaat de mogelijkheid om buiten de algemene chat om, om 1 op 1 te sparren over nieuwe posities:

chat3

Alles swingposities en het trade management worden in een aparte ruimte gezet. Zo heeft u altijd een goed overzicht van de openstaande posities.

chat4

 

Er is ook een aparte ruimte voor de watchlist. Deze wordt elk weekend opgesteld en geldt als basis voor aankomende handelsweek

 

chat5