bellTrade Alerts + analyses

Live traden met ons in de chatbox of liever gebruiken maken van de alerts die we publiceren? Wij handelen in futures en opties in Europa en de VS, maar meedoen is ook mogelijk met Turbo’s en/of CFD’s. We houden ons voornamelijk bezig met daytrading en swingtrading.

 

newsEducatie

Technische analyse, optiestrategieën, risk management, het maken van watchlists en research fungeren voor ons als basis van waaruit we handelen. Het zijn zaken dagelijks voorbij komen. Ons platform is zo ingericht dat u hier altijd terecht kunt voor vragen. Handel met ons mee en wordt beter.

messagesCommunity

In onze community staat onderlinge communicatie met ons en andere traders (beginners en gevorderden) centraal; of u nu een vraag heeft over een bepaalde positie die u wilt innemen, of iets wilt weten over technische analyse. Dagelijks kunt u live sparren in de chatbox (elke beursdag van 08.00 tot 22.00 uur).Meedoen?

Kennismakingsabonnement (eenmalig te gebruiken)

Voor degenen die kennis willen maken met Het Beurslab bieden we een abonnement van twee weken voor slechts €20 incl btw. Hiervoor krijgt u:

  • toegang tot de trading room (chat)
  • toegang tot diverse kennisdocumenten over onze methodes en technieken
  • alle swingposities per mail gestuurd
  • een wekelijkse marktupdate per mail gestuurd
  • 1 op 1 feedback indien gewenst

mail naar info@hetbeurslab.nl en meld u aan. U krijgt dezelfde dag nog toegang

 

Prijzen abonnementen

1 maand: €79,00
3 maanden: € 199,00
6 maanden: €349,00