Het Beurslab is een trading community waar we dagelijks met vele tientallen traders actief zijn op de markten van Europa en de VS. Onze kracht ligt in eerste instantie in onze methodieken, zowel voor daytrading als swingtrading. Daytrading en swingtrading zijn aparte takken van sport; wij beheersen ze beide. Risicobeheersing is een integraal onderdeel van onze aanpak. Daarnaast staat bij Het Beurslab voorop dat handelen Fun moet zijn. Beurslab leden zijn over het algemeen positief ingesteld en dat zie je dagelijks terug in onze trading room. De sfeer is altijd positief en opbouwend, ook als het even iets minder goed gaat.

Naast samen handelen in de Trading Room verzorgen we regelmatig cursussen door het hele land. Sinds Augustus 2016 hebben al meer dan vijftig cursisten deelgenomen aan Het Beurslab programma. Vanuit de theorie krijgt iedereen na de cursus zes weken begeleiding om zo hun vaardigheden te verbeteren.

Het Beurslab is in 2014 opgericht door Mischa Snijders en na een korte korte stop opnieuw gelanceerd in Maart 2016. Sindsdien maken wij een stormachtige ontwikkeling door en zijn onder de zgn éénpitters één van de grootste trading communities van de Benelux.

Meld je aan voor de kennismakingsperiode van twee weken voor slechts €20,00

info@hetbeurslab.nl

 

Wat handelen we?

  • Daytrading: met futures (en/of CFD’s) op indices: DAX, AEX, SP500 en Nasdaq
  • AEX met opties of Turbo’s waar we posities van een uur tot enkele dagen innemen
  • Swingtrading: opties (of Turbo’s) op Amerikaanse aandelen, zoals Apple, Facebook en Tesla

 

Waarom Het Beurslab?

  • Wij zijn de snelstgroeiende trading community van Nederland en Belgie. Meer dan 70% van de leden verlengt het lidmaatschap.
  • De focus ligt op leren/snappen en niet op blind volgen. Bij elke positie die we innemen laten we zien waarom. Sommige leden die al langer bij Het Beurslab zijn aangesloten zijn inmiddels zeer goede handelaren geworden.
  • Service staat voorop. Wij zijn constant online, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en zijn er dus 24/7 voor onze leden.
  • Onze methodieken zijn van een hoog niveau. Wij handelen niet op basis van geheime formules of onontdekte indicatoren, maar slechts op het snappen van de futuremarkten. We proberen elke dag weer het DNA van de indices te ontrafelen en daarvan te profiteren. Leden krijgen de beschikking over diverse kennisdocumenten, waarin onze methodieken worden beschreven.

 

Contact
Het Beurslab
Vogelkade 18, Amsterdam
Tel: 06-17379617 (mischa snijders)
E-mail: info@hetbeurslab.nl

KvK: 65997786 (kvk Amsterdam)
BTW: NL185300005B02