Bent u geïnteresseerd in optiebeleggen of merkt u dat uw huidige strategieën niet het gewenste resultaat opleveren? Bent u ervan overtuigd dat Technische Analyse altijd vooraf gaat aan een optiestrategie? U bent van harte welkom op de optietraining die we op zaterdag 21 februari in Bosch en Duin verzorgen. Deze cursus is bedoeld voor beginners die al enige ervaring hebben op de beurs en gevorderden die hun strategieën willen aanscherpen.

Wat maakt deze cursus anders en uniek?
In tegenstelling tot veel andere optieseminars staat hier niet alleen het instrument opties centraal, maar alles wat er dagelijks komt kijken bij het belegger op de beurs. Dit is geen standaardcursus waarbij u achterover leunt en achteraf concludeert dat de lesstof ook makkelijk op het internet was te vinden was. Ons doel is om u aan het einde van de dag in staat te stellen om zelfstandig op de beurs te handelen met nieuw verworven kennis in alle markten: zijwaarts, opwaarts en neerwaarts. 

CURSUSPROGRAMMA (onder voorbehoud van wijzigingen)

10.00 Voorstellen en intro

TECHNISCHE ANALYSE

10.15 Prijs en volume  
– Moving Averages op meerdere timeframes
– Weerstand en support
– Patronen
– Technische Indicatoren
– Analyseren en combineren in discussievorm

12.30 lunch

OPTIESTRATEGIEËN

13.15 Inleiding opties

13.45 Werking van opties

14.30 Optiestrategieen

15.15 Praktijkcases

17.30 borrel en snack

Datum, tijd en plaats
Zaterdag 21 februari 2015 in Bosch en Duin (nabij Utrecht). Een lunch wordt verzorgd.

Kosten
– € 95,00 excl BTW en incl lunch  

Aanmelden
Stuur een email naar info@hetbeurslab.nl en meld aub met hoeveel personen u komt. We sturen u dan een factuur. De betaling hiervan geldt als deelnamebevestiging.