leonardo

 

Ik zit nu een paar maanden bij het Beurslab en wat ben ik blij dat ik deze club gevonden heb. Een prima sfeer hier. Ook de cursus gevolgd en daar bleek dus hoe verkeerd ik altijd dacht, een echte eye opener. Helaas door werk niet altijd tijd om te daytraden maar ik volg wel de swingtrades wel. Respect voor jou Mischa, wat stop jij er een uren in. Het Beurslab, een echte aanrader.

Jan V

 

Het Beurslab is voor mij de place to be. Mischa is in in het bezit van een enorme ervaring en kennis en is van ’s ochtends vroeg tot ’s avond laat bezig met de markten en zijn leden. Door hem ben ik nu veel gerichter (en minder) aan het handelen en dat zie ik elke maand weer terug in mijn resultaten. Top!

Ruud – Huissen

 

Mijn grootste uitdaging in daytrading en swingtrading is de timing. Vaak loopt het verkeerd door het schijnbaar irrationele gedrag van de markten. Je wordt vaak verrast door de onvoorspelbare koersbewegingen. In de chat en de documentatie leerde ik toch heel wat nieuwe inzichten in de prijsvorming van de futuremarkten en wat het mysterie van de koersvorming meer ontrafelde. Ik ben goed op weg om eindelijk rendabel te (dag-)handelenOok de chatomgeving is leerrijk en er is een aangename interactie wat het leerproces bevordert. Leuke groep!

Rene – Gent

 

Na het Beurslab een tijd op Twitter te hebben gevolgd, heb ik me aangesloten. Fijn dat het mogelijk is eerst een proefperiode te kiezen. Maar ik was al snel overtuigd van het nut. Wat een kennis en kunde is er beschikbaar! Mischa is wat dat betreft de beste, maar ook andere leden dragen hun steentjes bij. Niet alleen in theoretische maar ook in praktische zin. Goede achtergrondinformatie en handige tips en do’s en dont’s in een plezierige sfeer. Wat dat betreft is het coaching on the job in de meest perfecte vorm. Voor mij uiterst leerzaam en profijtelijk!

Leon B – Amersfoort

 

Ik ben lid van bij de start van de chat, en heb het mij nog nooit beklaagd. Het Beurslab is voor mij een openbaring geworden dank zij de onwaarschijnlijke inzet van Mischa en de bijdrage van de overige leden. Ik was al jaren hiernaar op zoek, en ik ben niet van de jongsten. Het geeft een enorme bijdrage aan mijn beslissingen bij het daytraden en optie handelen. Ik blijf nog lang een trouw lid van Beurslab 

Alfons – Antwerpen

In het najaar van 2016 ben heb ik de cursus Day-traden gevolgd. Wat een enorm leuke en interessante manier van handelen! De ORB, niet teveel indicatoren en elke keer een goede Risk-Reward maken het Day-traden erg leuk. Verder een heel gezellige en relaxte chat, waar iedereen elkaar helpt en steunt!
Rene –

Ik zit nu een maand of 5 maanden bij Het Beurslab en het bevalt me erg goed. Het is een platform waarbij je niet alleen de transacties van de leden na doet maar waarbij je zelf moet blijven nadenken en handelen. Het doel is om zelf te leren handelen en je plan te trekken op basis van wat je ziet op de beurs. Je kunt er terecht voor tips en vooral voor discussie en feedback. De leden proberen met elkaar steeds betere handelaren te worden door samen te evalueren. Dit lukt je namelijk niet zelf. Je moet er wel talent voor hebben, maar als je het hebt kun je hier terecht om dit talent te ontwikkelen. Er worden geen gouden bergen beloofd, je moet er zelf kei hard voor werken om een goede handelaar te worden. Dat is de enige manier om op lange termijn winstgevend te zijn. Het is vallen en opstaan, maar daarbij heb je de steun van de leden van Het BeursLab . Ook is het enorm gezellig, op de chat is ook ruimte voor humor. Het zijn allemaal gelijkgestemde mensen: echte traders.

Rutger – Apeldoorn
Mischa fileert met deze cursus een aantal technieken naar de kern, waarbij je niet kunt wachten ze zelf toe te passen. Want je voelt meteen aan: dit gaat werken, hier ga ik voordeel uit halen.
 Christiaan – Almelo

 

Het Beurslab, ik las er wat over op twitter. Al snel een proefabonnement genomen en werd zo enthousiast dat ik een cursusdag wilde volgen. Zo gezegd zo gedaan! Heel leuk en leerzaam, ineens een andere kijk op de markt. Zo ook de chat, waar in- en uitstap vermeld worden met reden en tips. Ik kan het je zeker aanraden!  

Rene – Rotterdam

 

2 tal jaar geleden kwam ik als trader op de markt met binaire opties, al gauw bleek dit geen succes te zijn. Maar ik was gebeten om te slagen als trader en zocht goeie manieren, ondersteuning en persoonlijke inzet. Ondertussen reeds een klein jaar dagelijks actief op het platform van Het Beurslab en het evolueert steeds naar beter traden en succes. Al ook ervaring met andere in z’n soort maar Beurslab @ Mischa is top. Als de eerste erbij van s’morgens tot sluiting US. Wie doet beter?

Lode – Antwerpen

 

Sinds 2010 probeer ik geld te verdienen op de beurs, in eerste instantie ging dat erg goed (drie dagen) toen dacht ik nog ” is het echt zo simpel ” …… Op dag vier was ik alles alweer verloren, dit is dus absoluut niet simpel en het was puur beginnersgeluk. Maar de beurs en dan met name daytraden heeft op mij een aantrekkingskracht die ik leuk vindt. In de eerste zes jaar heb ik vanwege het traden teveel geld verloren en zocht ik naar gratis adviesdiensten, in eerste instantie vond ik daarvan eentje via twitter . Maar meestal weet je het resultaat wel van zaken die “gratis” zijn. (Gratis kost je veel geld) Ik hanteer hiervoor het principe; “when you pay peanuts, you will get monkeys”. Begin 2016 ben ik het daytraden serieuzer gaan benaderen en sloot ik een abonnementadvies dienst af (niet beurslab); hier ontving je keurig de entries en exits voor posities, helaas had dit voor mij niet het gewenste resultaat en hoorde ik via een twitter relatie, waarmee ik live had afgesproken over beurslab. Na nog enige weken bij mijn eerste adviesdienst te blijven en zelfs even een dubbele adviesdienst had leerde ik bij beurslab niet alleen trades te volgen maar vooral de uitleg waarom we een trade tot stand laten komen. Dit laatste “leren traden” vindt dagelijks plaats in de geweldige community via de Beurslab-chat. Je kan hier je vragen stellen en deze vragen worden altijd beantwoord. Waar liggen weerstanden en waar liggen steunen? Ik wist het niet, maar nu is het zo simpel omdat ik niet hoef te volgen, maar zelf de juiste lijnen kan tekenen die vervolgens helpen bij het maken van succesvolle trades. Wat deed ik niet goed, eigenwijs zijn en niet luisteren naar de adviezen, of te groot in een bepaalde positie gaan met teveel risico’s. De factor money en risk management worden bij beurslab dagelijks benoemd en hierdoor leren andere traders ook van de fouten van anderen; overigens noem ik de gemaakte fouten liever leermomenten. Vandaag is het zondag en ik kan niet wachten tot morgenvroeg 9:00 uur de beursgong weer gaat. Alle traders bij Beurslab weten wat ze om 9:01 moeten doen. Graag had ik dit platform in 2010 ontdekt dan had ik vele fouten niet gemaakt, maar nu kijk ik vooruit.

Michel – Sneek

 

Ik heb de cursus gedaan bij Mischa: een aantal eye-openers gekregen. Ze zorgden bij mij wel voor een andere insteek/mindset. Sommige dingen wist ik al, maar dan is het goed die te herhalen. De chat en de weekupdates vind ik waardevol: er wordt goed opgelet of er geen onzin op komt en dat het op een goede manier over traden blijft gaan. Ik gebruik de chat voornamelijk om mijn visie te spiegelen en dat is vaak erg verhelderend! Swingtrades doe ik niet, maar als je een combinatie zoekt van opties en daytrading, zit je hier gebeiteld.

Coert – Ridderkerk

 

Voor mij is Het Beurslab een handvat voor mijn trading. De zeer goed bereikbare chat waar een ieder zijn of haar visie over de markt kan geven… want zeg nou zelf: vele ogen zien veel meer. Daarnaast is Mischa van Het Beurslab er altijd als je een vraag hebt over een positie of een positie die je wilt innemen, zeer persoonlijk en dat is natuurlijk heel fijn. Naast daytraden nemen we ook regelmatig swing posities in in diverse aandelen die erg gunstig geprijsd zijn. Voor mij persoonlijk heb ik sinds ik lid ben geen verlies week meer gehad. Het belangrijkste wat ik hier heb geleerd is minder geld te verliezen waardoor topdagen ook topweken zijn geworden. Iedereen heeft wel eens een mindere dag en je leert er hier ook mee om te gaan…. Kortom als je een beginnend trader bent en je bent toe aan de volgende stap zou ik zeker lid worden van Het Beurslab

Dominique – Den Haag

 

Als beginnende trader bij Beurslab gekomen na al wat abonnementen achter de rug bij diverse andere. Uiteindelijk heeft Beurslab mij de techniek geleerd hoe zelf signalen te zien om te traden. Door beurslab is ook mijn interesse in opties, sprinters, etc ontstaan, maar hiermee gepaard ook best wat vragen als beginner. Ook daar werd meteen op gereageerd. Zeer zeker tevreden over Beurslab, ik ben er uiteraard nog lang niet, maar mag zeggen dat door Beurslab de basis is gelegd om zelf te traden.

Anouchka – Tiel